Kemi
Opgave om E indre
12. oktober 2006 af
MrJonas (Slettet)
Spaltningen af calciumcarbonat til calciumoxid og carbondioxid - kalkbrænding - er endoterm, Delta H standard = 176 kj/mol. Reaktionen foregår ved 1223 K
beregn Delta E indre..
tænkte om jeg sku bruge at Eindre = Q + a, men er kommet i tvivl, nogen der kan hjælpe?
beregn Delta E indre..
tænkte om jeg sku bruge at Eindre = Q + a, men er kommet i tvivl, nogen der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Opgave om E indre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
