Matematik

en der kan hjælpe mig med mat

19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
http://peecee.dk/?id=7907



Øvelse 22

Wolsley Cardel fræser 1985/2850*100
2850-1985
Amerikansk MTD 5 HK 2995/3525*100
3525-2850
Stor amerikansk 23" 2185/2485*100
2485-2185

øvelse 23

100-93
93*100/100

øvelse 24

9600/0,08*100

øvelse 25

32,85*100/100
73,75*250/100
104,35*400/100

øvelse 26
38000*42000/100

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2006 af PinQoo (Slettet)

hvad er dit problem?

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Udregn det selv, og skriv lige nogle enheder på til opgaven, så vil det være nemmere at overskue...
I øvrigt lad da være med at lave flere indlæg om det samme!

Svar #3
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

jamen der var ikke nogle der svarede hvor jeg ventede i flere dage :) ja, det skal jeg nok gøre 2 sek

Svar #4
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

mit problem er om det er rigtigt eller forkert og hvad det rigtige facit er..

Svar #5
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

De rigtige enheder :

Bruttopris - Nettopris = Rabat

Bruttopris - Rabat = Nettopris

Nettopris + Rabat = Bruttopris

Jeg vil kun have hjælp ikke andet.. Er det en stor opgave eller?

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Enheder er f.eks:
1985kr/2850kr*100%

Men må altså stadig indrømme fatter ikke altid hvad du laver...

men øvelse 24:
Du har nogle varer som vejer 9600kg, og der svinder 8% når varer lagres. Dette betyder hermed, at der er 92% tilbage af varene. Og hermed bliver varenes vægt efter lagring:
9600kg*0,92=8832kg

Dette er meget nemmere at forstå en bare rene udregninger...

Svar #7
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Øvelse 22

Wolsley Cardel fræser 1985/2850*100 = 69,6
2850-1985 = 865
Amerikansk MTD 5 HK 2995/3525*100 = 84,9
3525-2850 = 675
Stor amerikansk 23" 2185/2485*100 = 87,9
2485-2185

øvelse 23

100-93 = 7
93*100/100 = 93

øvelse 24

9600/0,08*100 = 120000000

øvelse 25

32,85*100/100 = 32,85
73,75*250/100 = 184,3
104,35*400/100 = 417,4

øvelse 26

38000*42000/100 = 15960000

Svar #8
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

nåhh ok det kan jeg da sagtens 6#

Bruttopris 6350 Nettopris 5325

Beregn rabatten i kr. Beregn rabatten i %
Rabat i kr.

Bruttopris = 6350
-Nettopris - 5325
--------------------------------
rabat 1025


rabat i % :

1025/6350*100 = 16,1%


Svar #9
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

kunne du lige kigge på det??

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Se det var straks bedre:)
dog mangler du stadig enhederne:
1025kr/6350kr*100% = 16,1%

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#8:

Korrekt.

Svar #12
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

hehe jah kunne du kigge på opgaverne. Dette var bare et eksempel :)

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

24)

· 100 kg - 93 kg = 7 kg

· 7 kg af 100 kg = 7 %, thi

(7 kg / 100 kg) * 100% = 7%

Brugbart svar (0)

Svar #14
19. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Hmm... #13 er lig med Øvelse 23). :-/

Brugbart svar (0)

Svar #15
19. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

øvelse 23
er korrekt, så snart du bare propper nogle enheder på:)

øvelse 24
se indlæg #6

øvelse 25
Kan ikke forstå dét du gør, det ser ud til at du udregner procent med det samme, men som du nok kan se giver det ikke nogen mening.
Først ville jeg udregne stk. prisen pr. glas for køb af 100 glas, 250 glas og 400 glas.
Og hermed sige:
(stk. pris for glas ved køb af 100 glas) - stk. pris for glas ved køb af 250(eller 400) glas)
Og herefter dele dette med stk. prisen for køb af 250 glas(eller 400)

Brugbart svar (0)

Svar #16
19. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

#15
Glem lige øvelse 23, den havde jeeeg lige læst forkert :)
Men den står i #13

Svar #17
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

kunnedu hjælpe øvl. 22 først også kan vi komme videre derefter..

Brugbart svar (0)

Svar #18
19. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Øvelse 22 laves på samme måde som i #8.

Brugbart svar (0)

Svar #19
19. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Jeg tager lige den første, så ved du hvordan det skal gøres:
Prisen var før 2850kr og nu er den 1985kr.
Jeg finder nu antal kroner sparet ved køb af den nu nedsatte vare:
2850kr-1985kr=865kr
Nu vil jeg finde rabatten af varen, dette gøres ved:
865kr/2850kr *100% =30,35%

Svar #20
19. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

mange tak hvad med øvl 25

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.