Matematik
Mængder
26. oktober 2006 af
noveau (Slettet)
en der lige hurtigt kan forklare hvad (AnB)UC betyder..
det er bare paranteserne der forvirrer mig
det er bare paranteserne der forvirrer mig
Svar #1
26. oktober 2006 af Darwin (Slettet)
(AnB)UC = (AUC)n(BUC)
unionen af (fællesmængden af A og B) og mængde C
= Fællesmængden af (unione af A og C) og (unionen af B og C)
unionen af (fællesmængden af A og B) og mængde C
= Fællesmængden af (unione af A og C) og (unionen af B og C)
Skriv et svar til: Mængder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
