Matematik

Snart prøve...:^(

28. oktober 2006 af mjkl (Slettet)
Hej venner.. vi skal have en matematik prøve i næste uge.. og jeg har været meget syg,. Jeg var ike i skole når de gennem gik de her emner.... Og er derfor meget bagud.. er der nogen der vil hjælpe mig..:^(

Vi har blandt andet haft om:

Rette linjer
omvendt proportionale
om cirkler
Cirkelens ligning
Analytisk geometri.
Defination (variabel størrelse)

Det vil være en stor hjælp...:)

På forhånd tak...:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

Ærgeligt at du har været syg...
Men vi kan ikke bare gennemgå emner fra a til z. Jeg vil anbefale dig at du læser de kapitler du mangler, og spørger om det du ikke forstår

Svar #2
28. oktober 2006 af mjkl (Slettet)

kan du ikke bare gennengå nogen af dem.. jeg mener jo ikke alle...:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

Jeg har ikke den store lyst til at gennemgå en masse, som du udemærket selv kan læse i den bog.

Jeg vil derimod gerne hjælpe dig med at forstå de ting du ikke forstår.

Svar #4
28. oktober 2006 af mjkl (Slettet)

ok...:)

Svar #5
28. oktober 2006 af mjkl (Slettet)

ok det er lidt pinligt.. men jeg har problemer med ligninger og reducere.. fordi i de fleste opgaver ovenfor skal man lave ligning el løse den...
jeg håber du forstå det...:(

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

Nu skal jeg faktisk til at gå for i aften, men skriv eksempler på hvad du ikke kan, så er jeg sikker på at folk vil være meget behjælpelige.

Svar #7
28. oktober 2006 af mjkl (Slettet)

ok det var sødt af dig at skrive...:)

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2006 af mathon

eks.

en ret linjes graf går gennem punkterne P1(1,-2) og P2(2,1).

1) beregn linjens hældningstal

2) opstil en ligning for linjen

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. oktober 2006 af mathon

eks. 2

Find centrum og radius for cirklen

x^2 + y^2 + 4x - 6y = 12

Brugbart svar (0)

Svar #10
28. oktober 2006 af mathon

eks. 3

Beregn afstanden fra punktet (10,20)
til
linjen 3x - 4y = -2

Brugbart svar (0)

Svar #11
28. oktober 2006 af mathon

eks. 4

en linje har parameterfremstillingen
(x,y) = (1+2t,6+4t).

Find en ligning for linjen på formen

y = ax + b

Brugbart svar (0)

Svar #12
28. oktober 2006 af mathon

eks. 5

En ideal gas fylder i en given tilstand 120 m^3.
Temperaturen fastholdt:

Trykket fordobles.

Rumfanget er?

Svar #13
29. oktober 2006 af mjkl (Slettet)

Tusind tak for hjælpen..:)

Skriv et svar til: Snart prøve...:^(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.