Matematik

ved ikk helt hva jeg skal!!!

06. november 2006 af Triiine-Musen (Slettet)
Hej :o)

jeg ska regne en opg. om en persons BMI

Man regner BMI'en ud ved at dividere personens vægt i kg med kvadratet på personens højde i meter

jeg ved bare ikk lige hvad kvadretet af fx. 180cm er

hvordan finder man ud af det???

på forhånf tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2006 af beosound (Slettet)

kvadraten = i anden

180^2=32400

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2006 af Waterhouse (Slettet)

Husk, at man ved BMI-udregninger måler i meter, så du skal indsætte 1,80 i formlen.

Svar #3
06. november 2006 af Triiine-Musen (Slettet)

okay så hvis en person nu vejer 70kg og er 180 høj så er formlen 70:1,80^2=21,6 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2006 af nimarq (Slettet)

Ja. Dette er forresten en helt normal BMI. 15-20, undervægtig, 20-25 normal, 25-30 moderat overvægtig, 30-35 her tales der om decideret fedme, 35-40 ekstrem overvægt, hvis jeg ikke tager helt fejl.

Svar #5
06. november 2006 af Triiine-Musen (Slettet)

okay :o)

Tusinde tak...

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2006 af nimarq (Slettet)

Desuden er det godt at komme ind på at BMI i høj grad kan være misvisende for sportsfolk, idet den jo kun tager udgangspunkt i vægt og højde, og på ingen måde tager hensyn til en høj vægt grundet øget muskelmasse.

Svar #7
06. november 2006 af Triiine-Musen (Slettet)

lige en ligge ting mere :o)

hvis nu man skal løse en ligning som den her

f(x)=3

hvordan er der så lige man gør?

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. november 2006 af sapiens (Slettet)

Hvis din funktion er f(x) = 3x+5, så skal du sætte 3 ind på f(x)'s plads, så du skal isolere x i ligningen 3 = 3x+5

Skriv et svar til: ved ikk helt hva jeg skal!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.