Matematik
Beregning af bestemt ingegral
08. november 2006 af
Light (Slettet)
Hej!
Jeg kan simpelthen ikke komme videre med det her stykke:
Integralet af: sint/e^cost , hvor a = 0 og b =pi
Har prøvet med substitusion, men kan ikke få det til at gå op...
Jeg kan simpelthen ikke komme videre med det her stykke:
Integralet af: sint/e^cost , hvor a = 0 og b =pi
Har prøvet med substitusion, men kan ikke få det til at gå op...
Svar #1
08. november 2006 af sigmund (Slettet)
Har du sat s = cos(t)? Med denne substitution skulle det gå op.
Svar #2
08. november 2006 af Light (Slettet)
Har prøvet, kan simpelthen ikke få den til at gå op...
s=cos(t)
dt/dx= -sinx, dx= 1/-sinx * dt
medfører så: intergralet af:
sinx/e^s * 1/-sinx * dt =
integralet af 1/e^s * -1
=-1[lne^s]???
s=cos(t)
dt/dx= -sinx, dx= 1/-sinx * dt
medfører så: intergralet af:
sinx/e^s * 1/-sinx * dt =
integralet af 1/e^s * -1
=-1[lne^s]???
Skriv et svar til: Beregning af bestemt ingegral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
