Matematik

cirkel

08. november 2006 af zikeon (Slettet)
Hvordan finder man de steder på en cirkel hvor tangenthældningen er fx 30 grader?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af sigmund (Slettet)

Find de steder, hvor radius har hældningen 60 grader.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2006 af mathon

Find de steder, hvor radius har retningsvinkel -60° og 120°
eller i radianer

t1 = 2/3*pi og t2 = 5/3*pi, t€[0;2pi[,

når
cirklen har
parameterfremstillingen:

x = c1+r*cos(t)
y = c2+r*sin(t),

hvor (c1,c2) er centrum og r er radius



Skriv et svar til: cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.