Matematik

Rente

10. november 2006 af IIII (Slettet)
http://peecee.dk/?id=11570

Er jeg rigtig på den eller forkert på den ?

ø1 :

a)K^10 = 1000(1 + 0,04)^10 = 14802.244285
b)K^10 = 1000(1 + 0,05)^10 = 1628.894627
c)K^10 = 1000(1 + 0,06)^10 = 1790.847697

ø2:A og B kunne jeg ikke finde ud af..
ø3 : K^10 = 25000(1+0,09)^10 = 59184.09186

ø4 : Jeg får den til 2.39^40 kan ikke huske udregningen

ø5: K^3 = 10000(1+ 0,04)^3 = 11248.64

ø6 : 4*6 = 24 = N 8/4 = 2% 0,02 = pr termin K^24 = 15000(1+0,02)^24 = 24126.55874

ø7

a = 205000 kr.
b = 206000 kr.
c = 205500 kr.
d = 155903 kr
e = 144789 kr.
f = 172579 kr.

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Ø1:
Som forbehold for at "eksemplet", som der henvises til i øvelse 1, ikke er fremvist i linket, ville jeg da umiddelbart mene at det skulle hedde:

K^10 = 1000(1 + 0,04)^1 = ... (opløftet i én)

thi, det er kun én termin.

//Correct me if I'm wrong.//

Svar #2
11. november 2006 af IIII (Slettet)

b hedder så K^10 = 1000(1 + 0,05)^1 og

c K^10 = 1000(1 + 0,06)^1 eller ??

hvad med de andre øvelser hr. Zeta??

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2006 af mathon

ø2 b

se evt.

http://peecee.dk/?id=11619

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2006 af mathon

#3

beklager! - exel-regneark med relative formler kan tilsyneladende ikke overføres

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2006 af mathon

vi prøver i word. Men så kan der ikke ændres i tallene!

http://peecee.dk/?id=11621

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2006 af mathon

fordoblingstid udtrykt i terminer:

Kn=Ko*1.03^n

2Ko=Ko*1.03^N_2

2=1.03^N_2, hvoraf

du beregner N_2..............

Svar #7
11. november 2006 af IIII (Slettet)

ok det var ø2 b ikke ?

Hvad med de andre øvelser, kunne I kigge på dem ?

Svar #8
11. november 2006 af IIII (Slettet)

Kunne nogen kigge eller hvad?

Svar #9
12. november 2006 af IIII (Slettet)

Er der ikke nogen som kan kigge på de øvrige opgaver??

Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.