Matematik
Kan dette passe?
12. november 2006 af
Annettejx (Slettet)
Kan følgende passe? :)
f(x)=3x^2-12x+9
a=3
b=-12
c=9
d=(-12)-4*3*9
d=(-144)-108
d=-252
Kan det virkelig passe at bliver det resultat? :)
f(x)=3x^2-12x+9
a=3
b=-12
c=9
d=(-12)-4*3*9
d=(-144)-108
d=-252
Kan det virkelig passe at bliver det resultat? :)
Svar #1
12. november 2006 af beosound (Slettet)
Nej, fordi (-12)^2= 144
d=(-12)^2-4*3*9
d=144-4*3*9
d=36
d=(-12)^2-4*3*9
d=144-4*3*9
d=36
Svar #2
12. november 2006 af milli89 (Slettet)
Har du husket at sætte -12 i parantes da du har regnet den ud... -12^2 = 144 og resten er rigtigt...
d = 36 :)
d = 36 :)
Svar #4
12. november 2006 af Mariposa88 (Slettet)
Nej...
For hvis du tegner funktionen vil du se at den har to rødder. d bliver derfor nødt til at være over 0.
Hvis du indtaster (-12)^2-4*3*9 skulle du gerne få 36
For hvis du tegner funktionen vil du se at den har to rødder. d bliver derfor nødt til at være over 0.
Hvis du indtaster (-12)^2-4*3*9 skulle du gerne få 36
Skriv et svar til: Kan dette passe?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
