Matematik
gået i stå
15. november 2006 af
AndersE (Slettet)
Hej, jeg håber, at I kan hjælpe mig med denne opgave, da jeg sidder fast:
Bestem den effektive rente p.a., når renten er
a) 2% pr.måned.
(1+0,02)^12-1 = 0,268241795
b) 6% pr halvår.
(1+0,06)^2 -1 = 0,1236
C) 4% pr. kvartal.
(1+0,04)^4-1 = 0,16985856
Redegør mundtligt for de forskellige størrelser i fremskrivnings formlen, og angiv hvordan de enkelte størrelser kan udledes.
Mange tak :)
Bestem den effektive rente p.a., når renten er
a) 2% pr.måned.
(1+0,02)^12-1 = 0,268241795
b) 6% pr halvår.
(1+0,06)^2 -1 = 0,1236
C) 4% pr. kvartal.
(1+0,04)^4-1 = 0,16985856
Redegør mundtligt for de forskellige størrelser i fremskrivnings formlen, og angiv hvordan de enkelte størrelser kan udledes.
Mange tak :)
Svar #1
15. november 2006 af sigmund (Slettet)
På http://office.microsoft.com/nb-no/excel/HP052090741044.aspx
fandt jeg formelen
effektiv.rente = (1 + nominel.rente/perioder)^perioder - 1.
Hvor går du i stå?
fandt jeg formelen
effektiv.rente = (1 + nominel.rente/perioder)^perioder - 1.
Hvor går du i stå?
Svar #2
15. november 2006 af AndersE (Slettet)
Er de korrekte Sigmund??
Her gik jeg i stå..
Redegør mundtligt for de forskellige størrelser i fremskrivnings formlen, og angiv hvordan de enkelte størrelser kan udledes.
hvad kunne jeg udtale om?
Her gik jeg i stå..
Redegør mundtligt for de forskellige størrelser i fremskrivnings formlen, og angiv hvordan de enkelte størrelser kan udledes.
hvad kunne jeg udtale om?
Skriv et svar til: gået i stå
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
