Kemi

Beregning af [OH-]

16. november 2006 af gnukki (Slettet)
Hej,

Jeg har i en 0,0257 M HCl-blanding hvor [H3O+] = 0,0257 M beregnet pH-værdien, jeg skal nu beregne [OH-]. Hvordan gør jeg det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2006 af mathon

ved 25 grader Celsius:

[H3O+]* [OH-]=10^(-14)

[OH-]=10^(-14)/0,0257...........

Skriv et svar til: Beregning af [OH-]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.