Matematik
funktion
19. november 2006 af
ball (Slettet)
hvordan løser jeg funktionen: y=1,11x-0,003x2?
Svar #2
19. november 2006 af Lurch (Slettet)
er det et 2. grads polynomium?
y = 1,11*x - 0,003*x^2 ?
Hvad mener du emd at "løse" funktionen? Mener du at finde nulpunkter, altså der hvor funktione skær x-aksen?
y = 1,11*x - 0,003*x^2 ?
Hvad mener du emd at "løse" funktionen? Mener du at finde nulpunkter, altså der hvor funktione skær x-aksen?
Svar #4
19. november 2006 af Einstein_15 (Slettet)
Sæt forskellige værdier af x ind. Dermed finder du også y
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
