Kemi

Antal mol reaktion..?

26. november 2006 af Mimosas (Slettet)
Vi har en rapport hvor vi skal regne "antal molreaktion" hvor at kunne finde delta Hm.. Men jeg er helt blank i hvordan man finder hvor mange antal mol reaktion der er tale om? Er der nogle formler eller noget? Håber der er nogen der kan hjælpe..:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2006 af unistud2 (Slettet)

Har du et reaktionsskema ?

Svar #2
26. november 2006 af Mimosas (Slettet)

jepper.. har nogle stykker..
a) H+(Aq) + OH-(aq) -> H2O (l)
b) Mg (s) + 2H+ (aq) -> Mg2+ (aq) + H2 (g)

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2006 af sapiens (Slettet)

I den første er n_r ("antal molreaktion") = 1, det er den såmænd også i den anden. Når n_r =1 betyder det, at koefficienterne i reaktionsskemaet er så lave så muligt, når det stadigvæk skal være heltallige.

Her er der en, hvor n_r = 2:
2 H+(Aq) + 2 OH-(aq) -> 2 H2O (l)


ok? :p

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2006 af unistud2 (Slettet)

;-) Der var jeg vist lige en tand for langsom. God fornøjelse..

Svar #5
26. november 2006 af Mimosas (Slettet)

ok.. Men forstår ik hvorfor den er 1 i b? der reagere de 1:2? :) Men det hænger det måske ikke sammen med?

Skriv et svar til: Antal mol reaktion..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.