Matematik
Lidt hjælp søges!!
28. november 2006 af
E=m*c^2 (Slettet)
Funktionen y(x)= tan^-1(x) opfylder;
dy/dx = 1/1+x^2 , y(0)=0
Bestem potensrækkefølgen til denne ligning.
Jeg har fundet lidt teori men jeg kan ikke finde ud af det:
En potensrække er et udtryk på formen
a_0 + a_1x+a_2x^2 .....a_nx^n (*)
a0, a1 .... er relle tal. Det er en sætning at hvis
a_(n+1) / a_n ----> 0 for n ---> uendelig (**)
så konvergerer (*) for alle relle tal x og at (*) definerer en differentiabel funktion med afledet
a_1 + 2a_2x + 3a_3x^2 + ..... na_nx^(n-1)
MEN JEG VED IKKE HVORDAN JEG SKAL BEGYNDE.
HÅBER AT DER ER NOGEN SOM KAN HJÆLPE MIG:
dy/dx = 1/1+x^2 , y(0)=0
Bestem potensrækkefølgen til denne ligning.
Jeg har fundet lidt teori men jeg kan ikke finde ud af det:
En potensrække er et udtryk på formen
a_0 + a_1x+a_2x^2 .....a_nx^n (*)
a0, a1 .... er relle tal. Det er en sætning at hvis
a_(n+1) / a_n ----> 0 for n ---> uendelig (**)
så konvergerer (*) for alle relle tal x og at (*) definerer en differentiabel funktion med afledet
a_1 + 2a_2x + 3a_3x^2 + ..... na_nx^(n-1)
MEN JEG VED IKKE HVORDAN JEG SKAL BEGYNDE.
HÅBER AT DER ER NOGEN SOM KAN HJÆLPE MIG:
Svar #2
29. november 2006 af E=m*c^2 (Slettet)
ER der ikke nogen som kan give mig et lile hint!!!! pLZZZ
Skriv et svar til: Lidt hjælp søges!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
