Matematik
y'' + 2y' = 0
06. december 2006 af
thomas_ho (Slettet)
Hvordan løser man denne her?
Svar #1
06. december 2006 af sigmund (Slettet)
Se http://mathworld.wolfram.com/Second-OrderOrdinaryDifferentialEquation.html , formel (35)--(39).
Svar #2
06. december 2006 af momentum (Slettet)
y'' + 2y' = 0
y'' = -2y'
y''/y' = -2, y!=0
d(ln(y'))/dx = y''/y'
d(ln(y))/dx = -2
ln(y) = -S[2dx] = -2x + c1
y = e^(-2x + c1) = (e^c1)*e^(-2x)
y'' = -2y'
y''/y' = -2, y!=0
d(ln(y'))/dx = y''/y'
d(ln(y))/dx = -2
ln(y) = -S[2dx] = -2x + c1
y = e^(-2x + c1) = (e^c1)*e^(-2x)
Skriv et svar til: y'' + 2y' = 0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
