Matematik
Hvordan kommer jeg igang?
06. december 2006 af
Burhone (Slettet)
Opgaven hedder:
i højden 10m over gaden hænger en lampe, og en 2m høj mand befinder sig til tiden t=0 i afstanden 4m fra A.
Hvor lang er hans skygge til tiden 0??
Hvis der er nogen som bare kan give mig en idé om hvordan jeg skal starte kunne det bare være skønt?
i højden 10m over gaden hænger en lampe, og en 2m høj mand befinder sig til tiden t=0 i afstanden 4m fra A.
Hvor lang er hans skygge til tiden 0??
Hvis der er nogen som bare kan give mig en idé om hvordan jeg skal starte kunne det bare være skønt?
Svar #1
06. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
Find vinklen fra lampen ned mod personens hovede.
tan(v)=4m/(10m-2m)
tan(v)=4m/(10m-2m)
Skriv et svar til: Hvordan kommer jeg igang?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
