Matematik
Cos, sin - opgaver!!
13. december 2006 af
bentoz (Slettet)
opgave:
Et højhus er 90m højt. Enfrostklar vintermorgen står solen 10 grader over horisonten. Hvor lang en skygge kaster højhuset? Hvis højhuset kaster en skygge på 200 m, hvor højt står solen så over horisonten?
Jeg ved godt man skal bruge sin, cos og den slags men har desværre mistet mine noter omkring det så alt form for hjælp ville være dejligt!
desuden er der en til:
ABC er ligebenet, og A = B = 65 grader. DEsuden er a= 17,3. Beregn de ubekendte stykker i trekanten, dvs, b og c.
Mange tak for eventuelle svar, hilsen en meget forvirret sproglig elev :)
Et højhus er 90m højt. Enfrostklar vintermorgen står solen 10 grader over horisonten. Hvor lang en skygge kaster højhuset? Hvis højhuset kaster en skygge på 200 m, hvor højt står solen så over horisonten?
Jeg ved godt man skal bruge sin, cos og den slags men har desværre mistet mine noter omkring det så alt form for hjælp ville være dejligt!
desuden er der en til:
ABC er ligebenet, og A = B = 65 grader. DEsuden er a= 17,3. Beregn de ubekendte stykker i trekanten, dvs, b og c.
Mange tak for eventuelle svar, hilsen en meget forvirret sproglig elev :)
Skriv et svar til: Cos, sin - opgaver!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
