Kemi
kemiske formler
04. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hej..
Nogen der ved hvad den kemiske formel er for:
RNA =
Protein =
Dna =
Aminostyre =
Eller evt. en side?
Tak..
Nogen der ved hvad den kemiske formel er for:
RNA =
Protein =
Dna =
Aminostyre =
Eller evt. en side?
Tak..
Svar #1
04. januar 2007 af Molle (Slettet)
Det er ikke som sådan muligt, at beskrive de kemiske formler for de forskellige ting.
Et protein består af en masse aminosyrer, som er holdt sammen af peptidbindinger.
Læs her: http://fg5.frsund-gym.dk/hc/aminosyrer/
På wikipedia kan du få et nogenlunde overblik over DNA-molekylets strukter: http://da.wikipedia.org/wiki/Dna
Læs også om RNA:
http://da.wikipedia.org/wiki/RNA
Flotte illustrationer kan ses på:
http://www.dnaftb.org/dnaftb/15/concept/
Den danske oversættelse på biotik.dk synes at være nede. - Der er illustrationerne heller ikke lige så flotte.
Et protein består af en masse aminosyrer, som er holdt sammen af peptidbindinger.
Læs her: http://fg5.frsund-gym.dk/hc/aminosyrer/
På wikipedia kan du få et nogenlunde overblik over DNA-molekylets strukter: http://da.wikipedia.org/wiki/Dna
Læs også om RNA:
http://da.wikipedia.org/wiki/RNA
Flotte illustrationer kan ses på:
http://www.dnaftb.org/dnaftb/15/concept/
Den danske oversættelse på biotik.dk synes at være nede. - Der er illustrationerne heller ikke lige så flotte.
Skriv et svar til: kemiske formler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
