Matematik
hvordan gør man
12. januar 2007 af
kamila90 (Slettet)
kursen i USA: 700 d.kr
En burger i USA koster: 2,19$ og i Dk koster en burger 24,75 kr.
Hvordan omregner man prisen for en dansk burger i dollar?
En burger i USA koster: 2,19$ og i Dk koster en burger 24,75 kr.
Hvordan omregner man prisen for en dansk burger i dollar?
Svar #3
12. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
er det ikke denne formel:
Fremmedvaluta = dkr*100/Kurs
24,75*100/700 = 3,5
Fremmedvaluta = dkr*100/Kurs
24,75*100/700 = 3,5
Svar #4
12. januar 2007 af dnadan (Slettet)
Jeg kender personligt ingen formel, men:
1$=7kr
Hermed må 2,19$ være lig:
2,19*7=15,33kr
hvis vi går den anden vej så er 24,75kr lig:
24,75*1/7=3,53$
hvilket også er dét du har...
Så må du helt selv om hvilken én du benytter...
1$=7kr
Hermed må 2,19$ være lig:
2,19*7=15,33kr
hvis vi går den anden vej så er 24,75kr lig:
24,75*1/7=3,53$
hvilket også er dét du har...
Så må du helt selv om hvilken én du benytter...
Skriv et svar til: hvordan gør man
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
