Matematik

Denne formel

15. januar 2007 af Tdd-girl (Slettet)
Hvordan kan denne formel give resultatet 500?

1/3 * 1,1 * (30,2 * 17,2 + 27,5 * 14,5 + 27,5 * 17,2 + 30,2 * 14,5 / 2)

Jeg har prøvet et par gange men får resultatet 580 eller 522 og resultatet skal give cirka 500.

På forhånd tak.

Tdd

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

Ifølge Google er

(1 / 3) * 1,1 * ((30,2 * 17,2) + (27,5 * 14,5) + (27,5 * 17,2) + ((30,2 * 14,5) / 2)) = 590,384667

Svar #2
15. januar 2007 af Tdd-girl (Slettet)

Ja der er også én af de resultater jeg kommer frem til men min opgave siger, vis, at denne formel kan give cirka 500.

Og da 590 ikke er cirka 500 er det jo ikke rigtig:-)

Tak for din hjælp alligevel:-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Så kan jo konkludere, at opgaven ikke kan løses! Længere er den såmænd ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

...Ved mindre at parenteserne er indskudt ukorrekt.

Svar #5
15. januar 2007 af Tdd-girl (Slettet)

Ukorrekt?

Nej de skal tages som almindelige paranteser.

Har gjort således:

1/3 * 1,1 = 0,3663

LB = 30,2 * 17,2 = 519,44

lb = 27,5 * 14,5 = 398,75

lB = 27,5 * 17,2 = 473

Lb/2 = 30,2 * 14,5 / 2 = 218,95

____

0,3663 * (519,44 + 398,75) = 336,33

473 + 218,95 = 691,95

336,33 + 691,95 / 2 = 514.14

Nyt resultat: 514.14

Skriv et svar til: Denne formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.