Matematik
pant... rigtigt?
19. januar 2007 af
mm :) (Slettet)
Købmanden afleverer tomme flasker hver uge til depotet
Pant for flaskerne udgør:
Glasflaske ikke over 99 cL = 1,00 kr
Plastflaske på 50 cL = 1,50 kr
Plaskflaske over 99 cL = 3,00 kr
Pant for en kasse til 12 flasker = 12,50 kr
Mandag i anden uge af marts har købmanden 250 tomme 1,5 L flasker og tilhørerende kasser. det er kun de helt fyldte kasser, depotet tager retur.
Hvor mange penge fik købmanden tilbage i pant for 1,5 L plastflasker og tilhørerende kasser.
Er det rigtigt: 250:12= 20,8
han kan kun aflevere de 20 fordi de kun tager hele kasser.
12*20=240
Købmanden får 240*3=750
Hvad skal man mere gøre?
Pant for flaskerne udgør:
Glasflaske ikke over 99 cL = 1,00 kr
Plastflaske på 50 cL = 1,50 kr
Plaskflaske over 99 cL = 3,00 kr
Pant for en kasse til 12 flasker = 12,50 kr
Mandag i anden uge af marts har købmanden 250 tomme 1,5 L flasker og tilhørerende kasser. det er kun de helt fyldte kasser, depotet tager retur.
Hvor mange penge fik købmanden tilbage i pant for 1,5 L plastflasker og tilhørerende kasser.
Er det rigtigt: 250:12= 20,8
han kan kun aflevere de 20 fordi de kun tager hele kasser.
12*20=240
Købmanden får 240*3=750
Hvad skal man mere gøre?
Svar #6
19. januar 2007 af mm :) (Slettet)
skal jeg så gange 20 med 12,5 og lægge det sammen med 750?
helppp-..
helppp-..
Skriv et svar til: pant... rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
