Matematik
Kasser
20. januar 2007 af
soffy88 (Slettet)
Hej med jer
Har lige et spørgsmål, som jeg ville høre hvordan I ville løse:
En bestemt type kasser skal opfylde, at længde, bredde og højde er 0,5 m3. Indfør navne for de variable, og opskrivved hjælp af disse krav, som kasserne skal løse. Hvilke variabler kan optræde som afhængige variable?
Har lige et spørgsmål, som jeg ville høre hvordan I ville løse:
En bestemt type kasser skal opfylde, at længde, bredde og højde er 0,5 m3. Indfør navne for de variable, og opskrivved hjælp af disse krav, som kasserne skal løse. Hvilke variabler kan optræde som afhængige variable?
Svar #1
20. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Du skal bare indføre navne for de variable.
l = længde
b = bredde
h = højde
l = længde
b = bredde
h = højde
Svar #2
20. januar 2007 af soffy88 (Slettet)
Okay :) men hvad skal jeg svare på det sidste spørgsmål?
Skriv et svar til: Kasser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
