Matematik
Isolering med Sin
21. januar 2007 af
Leah (Slettet)
Jeg har denne opstilling hvor jeg selvfølgelig skal have isoleret x..
(150 * 10^6) / Sin(x) = 1,36 * 10^14 <=>
(150 * 10^6) / 1,36 * 10^14 = Sin(x)
Hvad gør jeg herfra?
(150 * 10^6) / Sin(x) = 1,36 * 10^14 <=>
(150 * 10^6) / 1,36 * 10^14 = Sin(x)
Hvad gør jeg herfra?
Svar #2
21. januar 2007 af Leah (Slettet)
Mhh.. kan ikke helt passe, eller så har jeg måske tastet noget forkert.. Det bliver for det første et negativt tal, hvilket ikke kan passe eftersom man ikke kan tage sin af negative tal.. ?
Skriv et svar til: Isolering med Sin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
