Matematik
Er dette rigtigt?
22. januar 2007 af
ralsted (Slettet)
(x+7)(x-3)=0
<=> x^2+4x-21
<=> x^2+4x-21
Svar #2
22. januar 2007 af Gymnasie-tøsen (Slettet)
Du skal bruge nulreglen:
x+7=0 eller x-3=0 <=> x=-7 eller x=3
x+7=0 eller x-3=0 <=> x=-7 eller x=3
Svar #3
22. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
#1: Du skal ikke regne med at folk forstår fransk.
Skriv et svar til: Er dette rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
