Matematik
ligninger m. potens
04. februar 2007 af
Sannaen (Slettet)
ALLE DISSE UDREGNES PÅ LOMMEREGNER
Hvordan udregnes denne:
2e^(-x)-x=0
Jeg skal lave en graf for denne ligning:
y=2+e^(-x) og y=e^x i 0<x<2
Derefter skal jeg bruge min graf til at udregne denne:
e^x-e^-x=2
Men hvordan bærer jeg mig ad med det?
Hvordan udregnes denne:
2e^(-x)-x=0
Jeg skal lave en graf for denne ligning:
y=2+e^(-x) og y=e^x i 0<x<2
Derefter skal jeg bruge min graf til at udregne denne:
e^x-e^-x=2
Men hvordan bærer jeg mig ad med det?
Skriv et svar til: ligninger m. potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
