Matematik
hjælp til stykke, der skal aflevers i morgen!
05. februar 2007 af
Alkymisten (Slettet)
Sidder her med dette stykke (3.5): http://peecee.dk/?id=26620
Jeg skal beregne frederoicias bykerne. 1 cm=180m
Først finder jeg arealet af trekanten, så halv cirklen og derefter firkanten. Derefter pluser jeg det samme ikke?
Mit bud:
Trekant: A=h*g*0,5 A= 360m*774m*0,5= 139320m
Halvcirkel: pi*r2/4 A= 3,14*1080m i anden/4 =915624m
firkant: A=l*b A= 216m*1098m= 237168m
13932m+91562m+237168m/1000= 1166,724km!
Men er det ikke lidt overdrevet!?
Skal lige siges at linien, der indikere 1km er 5,6cm lang! (På arket)
Håber i kan hjælpe! På forhånd tusind tak!
Jeg skal beregne frederoicias bykerne. 1 cm=180m
Først finder jeg arealet af trekanten, så halv cirklen og derefter firkanten. Derefter pluser jeg det samme ikke?
Mit bud:
Trekant: A=h*g*0,5 A= 360m*774m*0,5= 139320m
Halvcirkel: pi*r2/4 A= 3,14*1080m i anden/4 =915624m
firkant: A=l*b A= 216m*1098m= 237168m
13932m+91562m+237168m/1000= 1166,724km!
Men er det ikke lidt overdrevet!?
Skal lige siges at linien, der indikere 1km er 5,6cm lang! (På arket)
Håber i kan hjælpe! På forhånd tusind tak!
Svar #1
05. februar 2007 af Alkymisten (Slettet)
er der slet ingen der kan hjælpe? Kan i i det mindste ikke fortælle mig hvordan man skalere tallen? 5,6cm=1km
Så hvis jeg har 6,1cm på tegningen, svarer det til 1,09km?
Så hvis jeg har 6,1cm på tegningen, svarer det til 1,09km?
Svar #2
05. februar 2007 af Alkymisten (Slettet)
er det for svært? eller har i svært ved at forstå opgaven? i kan få yderligere info, bare spørg!
Skriv et svar til: hjælp til stykke, der skal aflevers i morgen!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
