Matematik
Tangent og funktion
06. februar 2007 af
viggojensens (Slettet)
Jeg har en differentialligning:
f`(x)=1 + ( f(x) / x )
der har løsningen f, hvis graf indeholder punktet P(1,2)
Hvordan finder jeg tangenten til grafen i netop punktet P?
Og så har jeg denne funktion:
g(x) = f(x) / x
hvor x er over 0.
Jeg skal gøre rede for at g`(x) = 1/x og benytte resultatet til at bestemme f(x).
f`(x)=1 + ( f(x) / x )
der har løsningen f, hvis graf indeholder punktet P(1,2)
Hvordan finder jeg tangenten til grafen i netop punktet P?
Og så har jeg denne funktion:
g(x) = f(x) / x
hvor x er over 0.
Jeg skal gøre rede for at g`(x) = 1/x og benytte resultatet til at bestemme f(x).
Skriv et svar til: Tangent og funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
