Matematik
Hurtig hjælp søges!
11. februar 2007 af
ElectrcBoogie (Slettet)
Jeg har denne funktion:
f(x)=0.25x^4-1.75x^3+2.50x^2
Jeg skal bestemme en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(3,-4.5)
Jeg aner ikke hvor jeg skal starte??
f(x)=0.25x^4-1.75x^3+2.50x^2
Jeg skal bestemme en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(3,-4.5)
Jeg aner ikke hvor jeg skal starte??
Svar #3
11. februar 2007 af 42 (Slettet)
Du har et punkt, (x_0,f(x_0)) = (3,-4.5), dette indsætter du i formelen jeg har skrevet, som er tangentlignigen. Reducer og du har et førstegradspolynomium som er tangent i punktet.
Skriv et svar til: Hurtig hjælp søges!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
