Fysik

Hvad betyder....?

17. februar 2007 af fysikeren (Slettet)
Hvad betyder: m*s^-1 og km*h^-1 i fysikkens verden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2007 af Riemann

m*s^-1= m/s = meter / sekund
km*h^-1=km/h = kilometer / time

Svar #2
22. februar 2007 af fysikeren (Slettet)

Jamen, hvor står der -1 og ikke bare 1?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2007 af Riemann

ja, netop derfor er det ogspå

meter/sekund og kilometer / time

For et almindeligt tal gælder der også at 1/x = x^(-1)

Skriv et svar til: Hvad betyder....?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.