Matematik
Eksponentiel udvikling ..
17. februar 2007 af
Babeacius (Slettet)
Jeg har bøvlet med denne opgave i et stykke tid nu men forstår det virkelig ikk ;s
En eksponentiel udvikling y=b*a^x vokser med 14% pr. x-enhed. Bestem grundtallet a. Hvor mange procent vokser y når x vokser med 5?
Ved ikk hvordan jeg skal regne det ud ? og hvad b er ? og om 14 er b ?
HJÆLP !!
På forhånd tak ;D
En eksponentiel udvikling y=b*a^x vokser med 14% pr. x-enhed. Bestem grundtallet a. Hvor mange procent vokser y når x vokser med 5?
Ved ikk hvordan jeg skal regne det ud ? og hvad b er ? og om 14 er b ?
HJÆLP !!
På forhånd tak ;D
Svar #1
17. februar 2007 af ibibib (Slettet)
a = 1+14% = 1+0,14 = 1,14.
Du kan ikke bestemme b og du har ikke brug for b.
a^5 = 1,14^5 = osv.
Du kan ikke bestemme b og du har ikke brug for b.
a^5 = 1,14^5 = osv.
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
