Matematik
Løs ligningen
22. februar 2007 af
Kemikeren (Slettet)
Hvordan løser jeg nedenstående ligning uden hjælpemidler:
1/x+1/3=5/6
Mvh. Johan
1/x+1/3=5/6
Mvh. Johan
Svar #1
22. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
1/x+1/3=5/6 <=>
1/x=5/6-1/3 <=>
1/x=5/6-2/6 <=>
1/x=3/6 <=>
1/x=½ <=>
(1/x)^-1=½^-1 <=>
x=2
1/x=5/6-1/3 <=>
1/x=5/6-2/6 <=>
1/x=3/6 <=>
1/x=½ <=>
(1/x)^-1=½^-1 <=>
x=2
Svar #2
22. februar 2007 af Montavr (Slettet)
jeg kan godt lide at du skriver så mange mellemregninger nicklas.sk
Svar #3
22. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
#2 Tak, så er det for det meste lettere for modtageren at se hvad man tænker.
Skriv et svar til: Løs ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
