Matematik
Hvordan kan man vise at en...
28. februar 2007 af
uksomi (Slettet)
Hvordan kan man vise at en linje med en parameterfremstilling (x,y,z)=(x0,y0,z0)+t(r1,r2,r3) tangerer en kugle med ligningen:
(x-x0)^2+(y-y0)^2+(z-z0)^2=r^2
og hvordan kan man bestemme røringspunkterne mellem dem?
(x-x0)^2+(y-y0)^2+(z-z0)^2=r^2
og hvordan kan man bestemme røringspunkterne mellem dem?
Skriv et svar til: Hvordan kan man vise at en...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
