Matematik
integralreg. er det rigtigt??
06. marts 2007 af
Amaana (Slettet)
Hej.
Jeg har lige lavet denne opgave og jeg vil være sikker på om den er rigtigt:
Opg.
Funktionen f(x) er bestemt ved f(x) = x^3 -4x. på figuren ses en skitse af grafen for f(x), Grafen skærer førsteaksen i punkterne P(-2,0), O(0,0) og Q(2,0). Sammen med førsteaksen afgrænser grafen i anden kvadrant en punktmængde M, som har et areal.
Bestem arealet af denne punktmængde.
Integral fra -2 til 0 (x^3 – 4x)dx = Interval 2x^2 – 1/4x^4 fra -2 til 0 = (2*(-2)^2 – 1/4 * (-2)^4) – (2*0^2 – 1/4*0^4) = - 4
Punktmængden der afgrænses af 1. aksen og grafen i 2. kvandrant har arealet - 4
Synes I det er rigtigt?
Jeg har lige lavet denne opgave og jeg vil være sikker på om den er rigtigt:
Opg.
Funktionen f(x) er bestemt ved f(x) = x^3 -4x. på figuren ses en skitse af grafen for f(x), Grafen skærer førsteaksen i punkterne P(-2,0), O(0,0) og Q(2,0). Sammen med førsteaksen afgrænser grafen i anden kvadrant en punktmængde M, som har et areal.
Bestem arealet af denne punktmængde.
Integral fra -2 til 0 (x^3 – 4x)dx = Interval 2x^2 – 1/4x^4 fra -2 til 0 = (2*(-2)^2 – 1/4 * (-2)^4) – (2*0^2 – 1/4*0^4) = - 4
Punktmængden der afgrænses af 1. aksen og grafen i 2. kvandrant har arealet - 4
Synes I det er rigtigt?
Svar #1
06. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Uden overhovedet at have regnet efter, kan jeg med det samme sige at det er forkert! Du kan selvfølgelig ikke have et negativt areal.
Uden overhovedet at have regnet efter, kan jeg med det samme sige at det er forkert! Du kan selvfølgelig ikke have et negativt areal.
Svar #2
06. marts 2007 af Amaana (Slettet)
nåh okay, kan i hjælpe mig så. Hvad er det jeg har lavet forkert - hvordan løser jeg det
på forhånden tak
på forhånden tak
Skriv et svar til: integralreg. er det rigtigt??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
