Matematik
er gået i stå med phi...
10. marts 2007 af
odder93 (Slettet)
jeg skal lave noget med phi, men jeg er gået i stå da jeg har smidt papirene ud hvor de ligninger jeg skulle bruge stod på...
er der nogle der kan hjælpe mig med at få opsat ligningerne så man kommer fra "a=o.5(kvadratroden af 5+1)" (kunne ikke lave kvadratrodens tegn -.-') til "a=b+b"(denne skal laves om så man kun bruger 'a' og ikke 'b' og 'c')
og så mens jeg er igang vil også have hjælp til den matematiske ligning for fibonacci talrækken, for der er jeg nemlig gået helt af sporet...
har virkelig brug for hjælp!
TAK på forhånd!
er der nogle der kan hjælpe mig med at få opsat ligningerne så man kommer fra "a=o.5(kvadratroden af 5+1)" (kunne ikke lave kvadratrodens tegn -.-') til "a=b+b"(denne skal laves om så man kun bruger 'a' og ikke 'b' og 'c')
og så mens jeg er igang vil også have hjælp til den matematiske ligning for fibonacci talrækken, for der er jeg nemlig gået helt af sporet...
har virkelig brug for hjælp!
TAK på forhånd!
Skriv et svar til: er gået i stå med phi...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
