Matematik
sin
18. marts 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hey
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
mener i sådan man løser den
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
derefter
6/sin(44)
= 8,63
er det resultatet
c) Du kender en spids vinkel og hypotenusen – beregn de ukendte længder / vinkler.
mener i sådan man løser den
C=90
B=46
90 - 46= 44 grader
derefter
6/sin(44)
= 8,63
er det resultatet
Svar #1
18. marts 2007 af Østjyden (Slettet)
Hvor kommer 6 fra? Er det hypotenusen?
Hvis det er det er 6/sin(90) = b/sin(46)= a/sin(44)
Hvis det er det er 6/sin(90) = b/sin(46)= a/sin(44)
Svar #2
18. marts 2007 af hjælp19 (Slettet)
ja 6 er hypotenusen
6/sin(90) = 6
er det sådan hvis ja skal det så give 6
6/sin(90) = 6
er det sådan hvis ja skal det så give 6
Skriv et svar til: sin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
