Matematik
Opg. (Vækst)
22. marts 2007 af
Janik-123456 (Slettet)
Jeg har denne opgave, nogen der kan give noget hjælp ang løsning?
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/mat-1.jpg
Tak.
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/mat-1.jpg
Tak.
Svar #1
22. marts 2007 af dnadan (Slettet)
1)
beregn f(20)=... og g(20)=...
2) kan løses i hånden ved løsning af ligningen g(t)=f(t), men ellers tegn disse to funktioner ind på graflommeregneren, og benyt dens 'intersect' funktion til at beregne skærringspunktet.
beregn f(20)=... og g(20)=...
2) kan løses i hånden ved løsning af ligningen g(t)=f(t), men ellers tegn disse to funktioner ind på graflommeregneren, og benyt dens 'intersect' funktion til at beregne skærringspunktet.
Svar #2
22. marts 2007 af Janik-123456 (Slettet)
1)
f(20)?
Hvordan?
2)
Jeg forstår ikke g(t)=f(t)
Jeg ved at t er tid. Men.
f(20)?
Hvordan?
2)
Jeg forstår ikke g(t)=f(t)
Jeg ved at t er tid. Men.
Svar #3
22. marts 2007 af dnadan (Slettet)
1) indsæt t=20 i de pågældende funktioner...
2)
Du løses ligningen:
f(t)=g(t) =>
200exp(0,085t) = 1700/(1+3,2*exp(-0,15t))
Men da det ikke er et krav, at du løser denne ligning i hånden, så bare benyt din grafregner til at finde ud af, hvornår f(t)=g(t), dette gøres ved at tegne de to funktioner ind i samme koordinatsystem(på lommeregneren), hvormed lommeregneren så kan finde skærringspunktet for dig.
2)
Du løses ligningen:
f(t)=g(t) =>
200exp(0,085t) = 1700/(1+3,2*exp(-0,15t))
Men da det ikke er et krav, at du løser denne ligning i hånden, så bare benyt din grafregner til at finde ud af, hvornår f(t)=g(t), dette gøres ved at tegne de to funktioner ind i samme koordinatsystem(på lommeregneren), hvormed lommeregneren så kan finde skærringspunktet for dig.
Skriv et svar til: Opg. (Vækst)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
