Matematik
bestemt Integration
22. marts 2007 af
gym elev3 (Slettet)
Sidder lige og øver til terminsprøver imorgen, som er uden hjælpe midler.. Denne her opg kan jeg ikke finde ud af
En funktion f er givet ved
F(x) = S(t+3* kvadratrod(t))dt
integralets grænser er a=1 b=x
bestem f(4)?
Fx= 1/2t^2 + (2/3)t^(3/2)
men så går jeg i stå for dette er jo t og ikke x
hvordan får jeg t til at blive x???
En funktion f er givet ved
F(x) = S(t+3* kvadratrod(t))dt
integralets grænser er a=1 b=x
bestem f(4)?
Fx= 1/2t^2 + (2/3)t^(3/2)
men så går jeg i stå for dette er jo t og ikke x
hvordan får jeg t til at blive x???
Svar #1
22. marts 2007 af dnadan (Slettet)
Prøv du at indsætte dine grænser, så vil du se, at t forsvinder fra din forskrift:)
Skriv et svar til: bestemt Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
