Matematik

funktion

22. marts 2007 af Jin (Slettet)
Hejsa. jeg håber at i kan hjælpe mig med denne opgave. Jeg har nemlig svært ved at differentiere den til f'(x).

En funktion er givet ved:f(x) = 7*lnx-2*x^2
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P(1,f(1)).

Tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2007 af mathon

f(x) = 7*lnx-2*x^2

f'(x) = (7/x) - 4x

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.