Matematik
Hjælp med funktion!
25. marts 2007 af
ElectrcBoogie (Slettet)
Er dette korrekt?
F(x)=Kvadratroden af (x^3+5x+4)
F'(x)= 3x^2+5 ?
OG så har jeg også denne:
F(x)=(2x^2+8x-7)/(x+2)
A/ Bestem en ligning for den skrå asymptote til grafen for f.
B/ Beregn afstanden fra punktet P(-6,14) til linjen l med ligningen y=-1,75x+8,5.
En der kan assistere mig her? På forhånd tusind tak!
F(x)=Kvadratroden af (x^3+5x+4)
F'(x)= 3x^2+5 ?
OG så har jeg også denne:
F(x)=(2x^2+8x-7)/(x+2)
A/ Bestem en ligning for den skrå asymptote til grafen for f.
B/ Beregn afstanden fra punktet P(-6,14) til linjen l med ligningen y=-1,75x+8,5.
En der kan assistere mig her? På forhånd tusind tak!
Svar #3
25. marts 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
Hvad er den afledede så til:
F(x)=Kvadratroden af (x^3+5x+4) ?
F(x)=Kvadratroden af (x^3+5x+4) ?
Skriv et svar til: Hjælp med funktion!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
