Matematik
Funktioner
25. marts 2007 af
Hilano (Slettet)
Hej alle,
Nogen der kan hjælpe mig i gang med følgende opgave:
Når en bestemt type gammastråler sendes gennem en blyvæg, er der følgende sammenhæng mellem intensiteten Io før passage gennem blyvæggen og intensiteten I efter passage:
I = Io * e^-0,0393x
Beskriv, hvilken information funktionen giver om reduktion af gammastrålingens intensitet.
På forhånd tak
Nogen der kan hjælpe mig i gang med følgende opgave:
Når en bestemt type gammastråler sendes gennem en blyvæg, er der følgende sammenhæng mellem intensiteten Io før passage gennem blyvæggen og intensiteten I efter passage:
I = Io * e^-0,0393x
Beskriv, hvilken information funktionen giver om reduktion af gammastrålingens intensitet.
På forhånd tak
Svar #1
25. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Forskriften viser, at intensisteten aftager eksponentielt som funktion af væggens tykkelse.
Forskriften viser, at intensisteten aftager eksponentielt som funktion af væggens tykkelse.
Svar #2
25. marts 2007 af dnadan (Slettet)
Og halveringstykkelsen kan beskrives ved:
T½=ln(2)/0,0293
Så er der vist heller ikke flere oplysninger, som du kan hive ud af den forskrift...
T½=ln(2)/0,0293
Så er der vist heller ikke flere oplysninger, som du kan hive ud af den forskrift...
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
