Matematik
Problem med opg.
26. marts 2007 af
Pavilion (Slettet)
Jeg har denne opg.
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/opg.jpg
Opg A og B har jeg regnet.
A) a = 1,064 , b = 1521,97
Jeg brugte tallene (8,2500) & (23,16000)
B) 11,173
Men har problem i og. C.
Hvad jeg har sagt:
b*a^x
1521,97*1,064^1 (som 1 år) = 1619,377
1521,97*1,064^2 (som 2 år) = 1723,016
1619,377 - 1723,016 = 103,64
(Fandt diferancen)
103,57202 : 1723,016 = 0,06 * 100 = 6%
Rigtig eller?
Tak på forhånd.
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/opg.jpg
Opg A og B har jeg regnet.
A) a = 1,064 , b = 1521,97
Jeg brugte tallene (8,2500) & (23,16000)
B) 11,173
Men har problem i og. C.
Hvad jeg har sagt:
b*a^x
1521,97*1,064^1 (som 1 år) = 1619,377
1521,97*1,064^2 (som 2 år) = 1723,016
1619,377 - 1723,016 = 103,64
(Fandt diferancen)
103,57202 : 1723,016 = 0,06 * 100 = 6%
Rigtig eller?
Tak på forhånd.
Svar #3
26. marts 2007 af Pelle89 (Slettet)
jeg ved ikke om du allerede har løst opgaven men man finder fordoblings konstanten ved at sige
T2 = log(2)/log(a)
T2 = log(2)/log(a)
Svar #6
26. marts 2007 af Pelle89 (Slettet)
sagde du ikke opgave c eller det det bare mig ??..
men det ser rigtigt ud med opgave d
og opgave e siger du bare 5000=1521,97*1,064^x og så løs x
men det ser rigtigt ud med opgave d
og opgave e siger du bare 5000=1521,97*1,064^x og så løs x
Skriv et svar til: Problem med opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
