Matematik

Differentialligning uden hjælpemidler

29. marts 2007 af McMaster (Slettet)
Gør rede for at f(x)= e^(x) + x

er løsning til differentialligningen

dy/dx = y - x +1



Nogen som vil give lidt ledetråde. det er en opgave uden hjælpemidler og det er meget lang tid siden jeg har haft om diff.ligninger.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2007 af eightx2 (Slettet)

dy/dx er det samme som f'(x) eller y' om man vil. Kan du se det nu?

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2007 af dnadan (Slettet)

og y=f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/?id=36907

Skriv et svar til: Differentialligning uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.