Matematik
hurtigt spørgsmål: den maximale puls svarer til...?
01. april 2004 af
Jolly (Slettet)
Hej er der nogen der ved hvad enheden bliver ved maximale puls?
fx pulsen bliver: 220-10 = 210 (?)
er enheden = hjerteslag pr sek?
fx pulsen bliver: 220-10 = 210 (?)
er enheden = hjerteslag pr sek?
Svar #1
01. april 2004 af Twinkle5000 (Slettet)
:-) Hehe, tror sgu du ville falde om på stedet hvis dit hjerte pludselig slog 221 gange i sekundet. Nej, enheden er slag/min.
Svar #2
01. april 2004 af Brian (Slettet)
Det ville jeg også... normalt tilskriver man ikke antal nogen enhed, så enheden bliver her min^-1.
Skriv et svar til: hurtigt spørgsmål: den maximale puls svarer til...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
