Kemi

Kemisk UDTRYK

03. april 2007 af sally0 (Slettet)
Hejsa... Jeg laver en kemi rapport, hvor jeg skal plotte to ting ind på et millimeterpapir før jeg kan lave et bjerrumdiagram.
y = syrebrøk (alfa)
x = pH

Siger man så, at pH er FUNKTION af syrebrøken (a)??
Eller siger man, at syrebrøken er en funktion af pH??

Men siger jo nomralt f(x)=....!
Hvad betyder det?

Tak for hjælpen; SALLY!

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2007 af Jelly (Slettet)

man siger syrebrøken som funktion af pH

Men nævner først y-asken og dernæst x-aksen

Svar #2
03. april 2007 af sally0 (Slettet)

Jamen det var også min førte intention.
Men påå min vejledning står:

På millimeterpapir tegnes bjerrumdiagrammet (ph som funktion af syrebrøk).

:S Jeg fatter det bare ikke...

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2007 af Jelly (Slettet)

hvis der står på din vejlledning at du skal tegne pH som funktion af syrebrøk

så skal du have pH opad y-aksen og syrebrøken udad x-aksen


prøv det

Svar #4
03. april 2007 af sally0 (Slettet)

Jamen tusind tak... Jeg har fundet ud af det :o)

Svar #5
03. april 2007 af sally0 (Slettet)

Foresten, når man finder den relative afvigelse;

Siger man så:
(praktisk-teoretisk)/teoretisk

eller:
(teoretisk - praktisk) / praktisk??

Jeg hælder mest til det første =D Men problemet er, at når jeg bruger den første formel får jeg en negativ afvigelse. Ved ikke helt hvordan jeg skal snakke ud fra den!

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2007 af frodo (Slettet)

jeg ville sige |praktisk-teoretisk|/teoretisk idet man jo både kan få værdier der er større eller mindre end den teoretiske.

Skriv et svar til: Kemisk UDTRYK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.