Matematik
Funktion
06. april 2007 af
Gold-digga (Slettet)
Hvordan regner man f(x)=-x+1 ud ? Og g(x)=-x ud?
Håber nogle gider at vise mig hvordan man gør.
Og er det sådan man regner/skriver f(x)=4x+1 ud:
y=4x+1
4x-1
f^-1(x)=1/4x-1/4 ?
Håber nogle gider at vise mig hvordan man gør.
Og er det sådan man regner/skriver f(x)=4x+1 ud:
y=4x+1
4x-1
f^-1(x)=1/4x-1/4 ?
Svar #1
06. april 2007 af dnadan (Slettet)
Hvad i alverden mener du?
Har du brug for nogle punkter for at tegne funktionen? Eller hvad er det helt præcist du spørger om?
Har du brug for nogle punkter for at tegne funktionen? Eller hvad er det helt præcist du spørger om?
Svar #2
06. april 2007 af Gold-digga (Slettet)
Hovsa. Jeg skal bestemme regneforskrifter for f^-1 og g^-1 , altså den omvendte funktion,når g(x)=-x,
og f(x)=-x+1 , det ved jeg ikke helt hvordan man gør.
Og så spørger jeg om
f(x)=4x+1, hvor jeg skal bestemme f^-1, er rigtig nok .
og f(x)=-x+1 , det ved jeg ikke helt hvordan man gør.
Og så spørger jeg om
f(x)=4x+1, hvor jeg skal bestemme f^-1, er rigtig nok .
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
