Matematik
rigtigt?
09. april 2007 af
Chimmi (Slettet)
er det her rigtigt regnet ud?
v=-(d[A])/(dt)=k <=>-[A]'t=k <=>[A]'(t)=-k
altså den er skrevet, sådan at den passer med formlen differentialligningen f'(x)=k
v=-(d[A])/(dt)=k <=>-[A]'t=k <=>[A]'(t)=-k
altså den er skrevet, sådan at den passer med formlen differentialligningen f'(x)=k
Skriv et svar til: rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
