Matematik

2 opgaver hurtig hjælp

11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)
hejsa jeg har 2 vanskelige opgaver jeg ikke kan løse opgaverne lyder :

Terningen rumfang er 1000 cm3
kantlængden er ___________________ cm
en sides areal er________________cm2
Overflade arealet er ______________cm2

Dette er 10 cm højt . det har en udvendig overflade O på 300 cm2
O = 2*(pi)*r*h
(pi) kan omsættes til 3

Radius er________ cm


den tredje opgave

en retviknkel trekant a= ? b= 12 c= 13

er længden af siden a ____________ cm

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2007 af smukke_nielsen (Slettet)

Tredie opgave:
a^2+b^2=c^2
a^2=c^2-b^2

Svar #2
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

Tak.....

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Kantlængden er 10

En sides areal er 100

Overflade arealet er 600

Radius er r = 300/(2*pi*10)

Svar #4
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

^ hvad står det for

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)

#4 Det betyder "opløftet i". Dvs. a^2 betyder "a opløftet i anden" eller mere almindeligt "a i anden".

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. april 2007 af smukke_nielsen (Slettet)

Anden opgave:
O=2*pi*r*h
300=2*3*r*10
300=60r
300/60=60r/60
5=r

Svar #7
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

Tak skal du have ....

Svar #8
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

men jeg ved ikke hvad a er i opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. april 2007 af smukke_nielsen (Slettet)

a=? b=12 c=13
a^2+12^2=13^2
a^2=169-144
a^2=25
a=sqrt25
a=5

Skriv et svar til: 2 opgaver hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.