Matematik
Hjælp til brug at Ti-89
13. april 2007 af
kim19 (Slettet)
Hvor finder jeg log.
Hvis jeg nu skulle finde log12 det er jo = 1,079
og log100 er = 2
hvordan gør jeg det på en ti-89??
Lige et spørgsmål mere:
Hvis jeg skal regne denne her ud på en ti-89
750*e opløftet i 0,15x Hvordan gør jeg det os på en ti-89??
Ps. kan ikke finde ud a at lave den der opløftet teg.
Hvis jeg nu skulle finde log12 det er jo = 1,079
og log100 er = 2
hvordan gør jeg det på en ti-89??
Lige et spørgsmål mere:
Hvis jeg skal regne denne her ud på en ti-89
750*e opløftet i 0,15x Hvordan gør jeg det os på en ti-89??
Ps. kan ikke finde ud a at lave den der opløftet teg.
Svar #1
13. april 2007 af Esbenps
Man plejer bare at bruge ^ til at opløfte med. Den findes i højre side på min TI-83 Plus. Tasten 'LOG' findes desuden også, men kender jeg ikke til TI-89...
Svar #2
13. april 2007 af allan_sim
#0.
log finder du ved at trykke på Catalog og derefter finde den i listen under l.
e^x findes som gul(grøn) knap og derefter x.
log finder du ved at trykke på Catalog og derefter finde den i listen under l.
e^x findes som gul(grøn) knap og derefter x.
Svar #4
13. april 2007 af Waterhouse (Slettet)
Du skal ikke trykke F3, du skal, som allan siger, trykke på Catalog-knappen og finde "log" under l. Alternativt kan du skrive det med direkte i lommeregnervinduet.
Skriv et svar til: Hjælp til brug at Ti-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
