Matematik
løs ligning (log)
15. april 2007 af
The nørd (Slettet)
løs ligningen:
log(x+3)-log(x)=1
så har jeg sagt
log((x+3)/x)=1
og så derefter
(x+3)/x=10
men så kan jeg ikke komme videre og jeg ved ikke om det er rigtigt, lommeregneren vil gerne have x=1/3 :S
hjælp
log(x+3)-log(x)=1
så har jeg sagt
log((x+3)/x)=1
og så derefter
(x+3)/x=10
men så kan jeg ikke komme videre og jeg ved ikke om det er rigtigt, lommeregneren vil gerne have x=1/3 :S
hjælp
Svar #2
15. april 2007 af The nørd (Slettet)
selvfølgelig,,, havde bare tænkt at det var dumt at sætte x på den anden side når jeg ger vil have dem samlet!! men tak :D
Skriv et svar til: løs ligning (log)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
