Matematik

løs ligning

19. april 2007 af Shortay-C (Slettet)
(x-3)*(x^2-9)=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2007 af dnadan (Slettet)

Hint: benyt her nulreglen...

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2007 af Romulus (Slettet)

Benyt nulreglen til at finde løsningerne..

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2007 af Romulus (Slettet)

arh, too late, hehe..:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2007 af mathon

(x-3)*(x^2-9)=0
eller

(x-3)*(x-3)(x+3) = (x-3)^2*(x+3) = 0

Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.